Om livscoach-online.se

Jag som grundat och driver livscoach-online.se heter Joachim Fagerberg. 

Jag insåg, innan jag startade livscoach-online.se, att det fanns ett stort behov hos många att ha någon person att anförtro sig åt, gärna en person som inte är en del av ens vardagliga liv. Det kan handla om att ha någon att diskutera ett konkret dilemma/problem med. Det kan också vara någon som man rent allmänt kan ha som ett bollplank, någon man kan reflektera med över sitt liv och vara helt öppen med, dvs kunna uttrycka precis det man känner och tänker och samtidigt veta att det man berättar stannar hos den personen. En coach helt enkelt. En livscoach.
Många upplever det dock som dyrt att anlita en livscoach (det kostar ofta ca 800 sek per timme eller mer). Detta gäller fysiska besök, dvs där man vid en avtalad tid ses mellan fyra ögon. Jag funderade över detta och ville hitta ett sätt som dels gör det betydligt billigare att anlita en livscoach och dels hitta en modell för att inte behöva träffas rent fysiskt utan hantera det via nätet istället. Det var då livscoach-online.se föddes. Att anlita mig via denna sajt är lite annorlunda och har, som jag ser det, flera fördelar jämfört med att mötas fysiskt:

• Lägre pris. Att anlita mig kostar från 233 sek per månad. Då ingår fritt antal mail under perioden.
• Kommunikationen sker via mail (telefonrådgivning erbjuds dock som komplement). Det innebär både en konfidentialitet samt att det inte finns några avtalade tider att förhålla sig till. Du som kund kan skriva när du har lust och tid.
• Eftersom det sker via mail dokumenteras allt vi diskuterar och du/vi kan därför gå tillbaka och läsa igenom det som tidigare sagts oss emellan.
• Du har möjlighet att reflektera och tänka till när du skriver. Det finns ingen tidspress som vid ett fysiskt möte.
• Jag har kompletterat ovanstående tjänst för er som har ett mer direkt behov och tycker mailkommunikation tar för lång tid, med "Livscoach direkt", där du omedelbart kan prata med mig i telefon.

Utbildningsmässigt har jag en fil. kand. inom samhälls- och beteendevetenskap, socialt arbete. Men framförallt har jag ett intresse och en talang för att lyssna och ta del av andra personers livsöden, i stort och smått. Allt från vardagliga problem/funderingar/utmaningar till synen på livet i sin helhet.
Mina kunder brukar beskriva mina råd som kloka samt att jag sätter fingret på frågans kärna; lyfter fram det väsentliga och konkreta.
Idén till att starta denna verksamhet har växt fram successivt då jag under en lång tid fungerat som en coach, ett bollplank, eller vad man nu vill kalla det, åt personer i min närhet. Det har visat sig att min förmåga för nämnda område varit betydligt större än vad jag själv varit medveten om.
Min kompetens är därför en kombination av utbildning, egen livs- och arbetserfarenhet, talang och inte minst mitt stora intresse för andra människors livssituationer. Att finna lösningar till de problem/funderingar/utmaningar som dyker upp längs livets stig och därmed ha möjlighet att kunna hjälpa andra är bland det mest tillfredsställande jag kan tänka mig.
Du behöver inte ha ett "problem" för att kontakta mig utan mina kunder använder mig i lika stor utsträckning som ett allmänt bollblank för olika frågor och funderingar om livet, stora som små.
Råden jag ger dig är just råd. Det är alltid du som är fullt ansvarig för hur du väljer att forma ditt liv.
Sedan jag startade denna verksamhet 2013 har många anlitat mig och jag har fått mycket positiv feedback från mina kunder, vilket för mig är väldigt tillfredsställande.
Välkommen du också!