Livscoach - via telefon

För dig som vill ha coaching, stöd, hjälp eller bara någon att prata med så finns möjlighet att prata med mig via telefon - när det passar dig. 

Det är väldigt enkelt. Du gör så här:
1. Du skickar ett sms till nummer 073-5053135 där du kort beskriver vad du vill prata om. Starta meddelandet med "Livscoach". Du kan även använda formuläret under "Kontakt" ovan, om du hellre vill det. Ett tredje alternativ är att ringa mig så bestämmer vi en tid för samtal direkt via telefon. Samma nummer som ovan.
2. Jag skickar ett svar till dig som en bekräftelse på att jag mottagit ditt sms/mail. Därefter bestämmer vi en tid för samtalet. Betalning erläggs före samtalet äger rum.
3. Du betalar via Swish för den tiden du vill prata till nummer 123 389 71 54. Du kan även betala via bankgiro (5857-2736) om du hellre vill det. Det tar ca en bankdag (vardag) innan betalningen når mig via bankgiro. Via Swish går betalningen direkt till mig, utan dröjsmål. Ange "Livscoach" följt av ditt namn/alias som referens vid betalningen.
4. Jag ringer upp dig på den avtalade tiden.

Mina öppettider: Dygnet runt, dvs du kan kontakta mig när du vill via sms och mail. Vid denna första kontakt bestämmer vi dag och tid för samtalet.
Pris (inkl moms):
30 minuter: 200 kr
60 minuter: 350 kr
Minsta tid för samtal: 30 min per tillfälle (200 kr)

Exempel: Du bedömer att du vill prata med mig i 30 minuter. Efter att vi avtalat en tid för samtalet så betalar du 200 kr, via Swish, till nummer 123 389 71 54 eller via bankgiro 5857-2736.
Enkelt, eller hur!

Innan du betalar:
Kolla runt här på hemsidan så du vet vad du betalar för.
Väldigt förenklat så ger jag råd om vardagliga problem, frågor och funderingar. Det kan handla om förhållanden, brist på förhållanden, dejting, separationer, otrohet, sex, ensamhet, vägval i livet som flytt/byte av bostad eller nytt jobb och funderingar på huruvida steget ska tas eller inte osv...
Under mina fem år som livscoach har jag hanterat en stor mängd ämnen men relationer, och de frågor/problem som är kopplade till dem, hör till de vanligaste och där har jag en bred och djup erfarenhet.
Jag är ingen läkare eller psykolog och hanterar därmed inte diagnoser av olika slag.
Precis som vid mailkommunikation är allt du delger mig konfidentiellt, dvs det du säger till mig stannar hos mig. Självklart går det bra att kombinera mailkommunikation med denna tjänst. Det är helt upp till dig.
OBS! Du måste vara minst 18 år för att bli kund.

 

Livscoach - via telefon har snabbt blivit en populär tjänst.
Prova du också - det är du värd


 


Jag hjälper dig att tänka i nya banor.

Jag hjälper dig att sortera, prioritera och fokusera.

Jag stärker din självkänsla.

Jag hjälper dig att våga ta steget.

Jag kan inte lova dig fullkomlig lycka men definitivt valuta för pengarna.

Jag vill verkligen hjälpa dig. Låt mig göra det - kontakta mig.